• Start- en aankomst:
  De start is ergens in West-Vlaanderen. Verderop op de site staan 18 foto's van mogelijke startplaatsen. Iedere week wordt er een foto geschrapt. De laatste foto die overblijft is de startlocatie en wordt op 7 juni onthuld.
  De start wordt gegeven op 7 juli om 7u, om 19u stipt sluit de finish. Wie dan niet binnen is krijgt een DNF naast zijn naam.

  Borstnummers en trackers:
  Elke deelnemer krijgt een tracker (legendstracking.com) mee zodat iedereen gevolgd kan worden.
  De trackers en de borstnummers moeten opgehaald worden tussen 6u en 6u30 op de parking van de afspreekplaats (info vanaf 8 juni).
  We stappen om 6u30 in groep naar de startplaats, dit is op minder dan 1 km van de parking.

  Sporttassen:
  Het beste is om jullie sporttassen te bewaren in de auto. Indien nodig kan er bagage afgegeven worden aan de organisatoren maar deze kan pas opgehaald worden na de wedstrijd.
  Iedere deelnemer mag een klein tasje of zakje afgeven met bv een droog shirt of jasje. Die zakjes zullen dan naar de finishlocatie gebracht worden.

  Douches:
  Er zijn geen kleedkamers voorzien vóór de start maar er kan wel een douche genomen worden na de finish.

  Parcours:
  Er is geen parcours, geniet van de vrijheid om te lopen waar je wil maar wees op tijd terug.

  Bevoorrading:
  De race is self-supporting. Het is dus belangrijk dat de deelnemers voldoende proviand voorzien.
  De deelnemers mogen bevoorraad worden door supporters of ze kunnen in plaatselijke winkels en horeca-zaken langs hun zelf uitgestippelde route eten en drinken kopen.

  Controle en veiligheid:
  De deelnemers worden geacht de verkeerscode te respecteren en moeten zich lopend of wandelend voortbewegen.
  De organisatoren kunnen ten alle tijde controles uitvoeren en opduiken langs de weg en zijn niet verantwoordelijk voor ongevallen.

  Deelnameprijs:
  12 uur ultraloopplezier kosten jullie 29 euro.
  In deze prijs zijn volgende zaken inbegrepen: exclusieve medaille, naturaprijs voor elke deelnemer, extra prijs voor de eerste man en vrouw, gebruik van de tracker, snack en drinks na afloop, douches.

  Aantal deelnemers en annuleren
  Voor deze eerste editie houden we het bewust kleinschalig en zijn er 25 startplaatsen. Indien er meer aanvragen zijn werken we met een wachtlijst.
  Bij annulatie wordt een deel van het inschrijvingsgeld teruggestort maar enkel indien iemand van de wachtlijst de vrijgekomen plaats kan innemen. Tem 10 juni wordt 24 euro teruggestort.

  Overnachten
  Er is mogelijkheid om budgetvriendelijk te overnachten op wandelafstand van de startlocatie (later meer hierover).